ty zdzira , mnie tu nie przesladuja,moze tobie ktos w dziecinstwie krzywde zrobil ze taka mocna jestes przed komputerkiem i warczysz na caly swiat, raczej mam beke z takiego prostactwa jakie reprezentujesz. " se pojde jak se bede mial ochote se pojsc" a ty szczekaj dalej i warcz wrrr.

Co do polakow to jest nacja jak kazda inna.W srod polakow jak i norwegow i wszystkich innych ludzie sa rozni. Zdarzaja sie ludzie i frajerki szczekajace. Nie o tym wogole pisalem.Kazdy ma oczy i widzi kto tutaj co soba reprezentuje. Nie mialem najmniejszego zamiaru ani powodu zeby kogos ganiac czy ublizac i nie dziele ludzi na polakow czy na norkow. W twarz nie dam sobie pluc jak kazdy tutaj . Nie wiem jakie macie doswiadczenia z rodakami ja mam raczej dobre i nie ganiam tu nikogo. Troche slaba sie robi ta pyskowka pod tematem "fajna dzielnica" ja napisalem co mysle o tym "ublizaniu" bo poprostu tego nie rozumiem , po co to jest ? nie pisal bym o tym gdyby sie to nie rozwinelo w tym temacie.
(Joseph) ja mam to gdzies czy ty myslisz ze ja sie nabieram na lewe konta. Napisalem ci juz co o tym mysle i tak wlasnie jest. Nie interesuje mnie co uzytkownik drugiemu obiecuje i czy ma konto na fotce czy a naszej klasie. Pisalem ze zadna praca mnie nie interesuje mam idealna i nie zmienie na zadna

Ja pisalem tu pod tematem i zgodnie z tematem bo mialem taka ochote .Po to jest to forum wiesz ? Zeby pisac o np. fajnych miejscach w norwegi nie koniecznie trzeba wszystkich od razu przeswietlac, sprawdzac i osadzac jak to robisz. Fakt ze administracja daje d... z tymi postami bo mogli by chociaz czesciowo tego pilnowac zeby tematy trzymay sie tematu a nie zjerzdzaly na przepychanki nikogo nie obchodzace. Chcialem nawiazac w tym temacie kontakt z kims z wysokiej polnocy ale widze ze nic z tego . Lapanie za slowka i te zjebane docinki nic nie wprowadzaja ani do naszego zycia ani na forum MN. Jak zdazylem zauwazyc to za 3 minuty ktos zacytuje urwany fragment z calego kontekstu i bedzie dalej sie sadzil wiec wybaczcie
jakby jednak ktos normalny byl z polnocy i mial chwile czasu ... hehe to ja chetnie popisze ale prywatnie bo tu sie nie da.